Wind Secure™ vindavstyvning

Wind Secure ™ wind bracing

Wind Secure™ är Simpson Strong-Tie's vindavstyvningssystem som är utvecklat för att effektivisera montaget. Beslagen är utvecklade så att vinddragband eller bandspännare kan monteras direkt på beslaget, vilket gör att du kan inte behöver använda några kopplingsbeslag. Beslaget är också utformade så att vinkeln mellan vinddragbandet och regel är variabel, men inom den optimala vinklingen mellan 30° och 60°. Det är därför inte möjligt att montera vinddragbandet i fel vinkel. Dessutom innebär montaget att infästningen ytterligare kompletteras med träskruvar så att betydligt färre ankarskruvar behöver användas jämfört med andra liknande system.

Related Content

 1. Bandlock Pro

  Bandlock Pro BPST Bandspännare

  Bandlock® Pro BPST-bandspännare används för att spänna vinddragband och fungerar samtidigt som kopplingsbeslag mellan vinddragbandet och Simpson Strong-Tie´s Wind Secure®-beslag. Det nya och innovativa klicksystemet sparar mycket monteringstid jämfört med traditionella bandspännare

  BPST kan användas med 25 och 40 mm vinddragband.

  Bandlock Pro BPTD gängspännare

  Bandlock® Pro BPTD gängspännare används för att förankra takkonstruktionen till en M12 gängstång gjuten i betongfundamentet. Det nya och innovativa klicksystemet sparar mycket monteringstid jämfört med traditionella bandspännare.

 2. Kontakta våra specialister inom området

  För information gällande byggtekniska lösningar och rådgivning,
  kontakta vår Tekniska Support:

  tlf: +46 490 300 00
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  För information och beställning av våra produkter,
  kontakta vår Kundservice:

  tlf: +46 490 300 00
  email: kundservice@strongtie.se

Contact

Simpson Strong-Tie Sverige

Simpson Strong-Tie AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Sverige