Våra värderingar

Barclay Simpson

Vårt uppdrag

Vi tillhandahåller lösningar som hjälper människor konstruera och bygga säkrare, starkare konstruktioner.

Vår Vison

Att tillhandahålla de mest pålitliga bygglösningarna för arbetsplatser över hela världen.

Våra värderingar

Simpson Strong-Ties grundare Barclay Simpson formulerade nio principer för att driva ett framgångsrikt företag. Dessa nio principer fungerar idag som företagets värderingar. Läs dem här:

Related Content

 1. Våra värderingar

  1. Alltid kunden först

  Vi måste hela tiden påminnas om att ingen av oss har ett jobb utan våra kunder. Du vill bygga förtroende hos dina kunder. Du vill lära känna dem. Visa intresse för deras liv. Visa dem att de är viktiga för dig och då kommer du att upptäcka att de också kommer att vara intresserade av dig och dina produkter mycket mer än de skulle göra om du bara fyller i ett beställningsformulär för dem. Oavsett vilken position du har i företaget är det viktigt att du tänker på kunderna och användarna, oavsett om du har direktkontakt med dem eller inte. Vad behöver de av dig? Hur kan du hjälpa till att göra deras jobb enklare? Hur kan du förbättra deras liv?

  2. Ha långsiktiga mål

  Bra företagsledare fokuserar på de långsiktiga resultaten, inte på de kortsiktiga vinsterna. Du bör tänka på din roll i företaget som att vara en långsiktig investerare, inte en daytrader. Detta är en sällsynthet i affärer nuförtiden. Långsiktiga relationer bygger på tillit och respekt, och det gäller ditt dagliga arbete. Visa respekt och bygg förtroende i allt du gör med dina kunder, användare och med dina kollegor. Var alltid rättfram. Berätta inte bara för folk vad de vill höra. Säg det som det är.

  3. Högkvalitativa produkter

  Utan kvalitetsprodukter kan ett företag bara nå tillfällig framgång. Människorna i vårt företag kan vara stolta över vad våra produkter kan göra och varje enskild person i företaget spelar en roll för att säkerställa att våra produkter uppfyller höga krav. Det är viktigt att komma ihåg att ditt arbete gör skillnad.

  4. Var en ledare

  Att vara ledare i något attraherar de bästa människorna och framgång beror på ditt folk. Om du är en vinnare kommer du alltid att försöka vara i laget med de bästa. Det är här du bygger ett varumärke. När ditt varumärke är ledande är folk villiga att betala samma eller mer för din produkt och de accepterar inte en ersättning.

  5. Alla betyder något

  Alla i ett företag är viktiga, precis alla. Det är helt avgörande, så du måste göra allt du kan för att få människor att känna sig värdefulla. Vår företagskultur säger att alla uppmärksammas för sitt bidrag, oavsett roll. Det finns inga stora kanoner, inga fasta parkeringsplatser. Vi är alltid på god fot med varandra. Ingen är Herr eller Fru. Du är Joe eller Carol eller Pete eller Barc - vi arbetar alla mot samma mål. Vi litar på varandra för att lyckas, vi visar varandra respekt.

  6. Möjliggör tillväxt

  När folk kommer in på vårt företag kommer de inte till en busshållplats. De kommer för en karriär. När vi anställer någon får de reda på när tjänsten ovanför dem blir ledig och då siktar de på det. Människor arbetar mer effektivt när de är entusiastiska över sitt jobb. Ett bra företag skapar en atmosfär där människor gärna tar sig till jobbet på morgonen. Det kanske inte händer varje dag, men i allmänhet har de förtroende för sin framtid i företaget, där de vet att deras insatser kommer att uppmärksammas. Människor uppmuntras att växa, att hitta det positiva i vardagens utmaningar och att hitta nya möjligheter att bidra till företagets framgång. Om du vill att någon verkligen ska anstränga sig ska den här personen belönas – det finns ett direkt samband. När företaget upplever framgång känner de anställda det också.

  7. Var innovativ, ta risker

  Stora företag bygger på kreativa idéer från talangfulla människor – man måste ta risker. Vi gör alla misstag på vägen. Det har jag i alla fall och vill man verkligen vara innovativ så gör man misstag. Stå inte stilla i ditt jobb, var nyfiken. Spela inte säkert, ta risker. Var kreativ så inspirerar du dig själv och andra att prova något nytt.

  8. Ge tillbaka

  Vi är alla tursamma. Oavsett vår personliga situation vet vi att det finns många andra i den här världen som aldrig kommer att få de möjligheter som vi har fått. Det är vårt ansvar att göra allt vi kan för att stödja andra. Vi är alla sammankopplade på ett eller annat sätt och är alla en del av en större gemenskap. Det är viktigt att göra den skillnad du kan – du kanske inte har de ekonomiska resurser som andra har, men gör vad du kan. Leta efter små sätt att ge tillbaka varje dag. Hjälp din granne, umgås med andra, gör vad du kan.

  9. Ha kul, var ödmjuk

  Det krävs hårt arbete för att nå framgång, men det kan också vara roligt att komma dit om man låter det hända. Din attityd spelar roll. Det här är en regel jag försöker leva efter. Ta inte dig själv på för stort allvar och tro inte att du är allt för viktig. Det betyder inte att du inte ska försöka vara viktig och göra viktiga saker, låt bara inte ditt ego komma i vägen. Hitta något som har ett värde för dig som du kan göra något åt, och glöm bort de andra sakerna som du ändå inte kan ändra på. Ha kul och var produktiv. Fantastiska företag byggs av fantastiska människor. När jag kom in i den här branschen fick jag reda på att jag inte är ett geni, så det är därför jag behöver anställa de allra bästa människorna, och det är dem som gör verksamheten till en plats de inte vill lämna. De vill stanna här och hjälpa till att bygga upp det.

  Video

Contact

Simpson Strong-Tie Sverige

Simpson Strong-Tie AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Sverige