Outdoor Living

Outdoor Living

En plats i trädgården ger de bästa möjligheterna till avkoppling och umgänge. Oavsett om du bara behöver ett projekt eller en plats för avkoppling och umgås med familj och vänner så kan en elegant och stark träkonstruktion bidra till att skapa rätt atmosfär.

Från idéer till goda råd och guider hjälper vi dig att skapa de uteplatser som gör trädgården lite mysigare.

Related Content

 1. Terasser

  Bygg din drömterass

  Det finns ingen bättre känsla än att ha byggt något från grunden själv. Den här sidan hjälper dig att bygga din alldeles egna träterrass och hjälper dig samtidigt att välja rätt beslag ochinfästning för uppgiften. De fästen och skruvar du väljer kommer att ha stor inverkan på resultatet. Vi hjälper dig hitta rätt lösning för ditt projekt. 

  Design Series

  Ny design ger liv åt dina träkonstruktioner

  Staket, pergolor, hyllor, bokhyllor eller kanske synliga takbjälkar... Simpson Strong-Tie® säkerställer en elegant och hållbar konstruktion, utomhus eller inomhus, genom att nu erbjuda svartlackerade beslag och skruvar som estetiskt framhäver konstruktionen.

  Beslagen och skruvarna i Design serien är framtagna för att fungera optimalt ihop vilket gör det enklare för dig samtidigt som du är garanterad en elegant finish tack vare svartmålade skruvhuvud och svarta täckhattar.

 2. Kontakta våra specialister inom området

  För information gällande byggtekniska lösningar och rådgivning,
  kontakta vår Tekniska Support:

  tlf: +46 490 300 00
  email: technic-nordic@strongtie.eu 

  För information och beställning av våra produkter,
  kontakta vår Kundservice:

  tlf: +46 490 300 00
  email: kundservice@strongtie.se

Contact

Simpson Strong-Tie Sverige

Simpson Strong-Tie AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Sverige