Kvalitet & säkerhet

Kvalitet & säkerhet

Kvalitetspolicy

Vi hjälper människor med att bygga säkrare konstruktioner på ett ekonomiskt sätt. Vi gör detta genom att designa, konstruera och producera "No Equal" beslag och andra infästningsprodukter som lever upp till eller övergår kundens behov och förväntningar. 

Alla är ansvariga för produktkvaliteten och är engagerade i att säkra kvalitetssystemets effektivitet.

Vi är ISO 9001-2015 certifierade

Våra produktionsanläggningar i Danmark, Frankrike, England och Sverige är certifierade enligt ISO 9001:2015. Dessutom investerar vi mer i testanläggningar än någon annan byggbeslagsspecialist. Vårt europeiska testlaboratorium var det första tillverkarägda som blev ackrediterat enligt den internationella standarden EN ISO / IEC 17025. Det innebär att vi är auktoriserade att utföra tester som ligger till grund för CE-märkning av byggbeslag.

FPC-certifikat - intyg om överensstämmelse för fabrikens egen produktionskontroll

"Säkerhet" är en av hörnstenarna i Simpson Strong-Ties värderingar:

"Vi hjälper människor att bygga säkrare konstruktioner på ett ekonomiskt sätt".

Detta gör vi bl.a. genom att utföra ett brett utbud av tester av våra beslag innan de sätts i produktion. Ingen annan leverantör av byggbeslag erbjuder en så komplett och noggrann och genomarbetad dokumentation.

Sedan 1 juli 2013 är nu alla (både producent och återförsäljare) ansvariga för att de varor som produceras och säljs lever upp till de nya kraven. Som producent ska vi kunna dokumentera ett kontrollsystem för produktionen. Du kan se våra intyg om överensstämmelse nedan.

Kontakta vår tekniska avdelning för att få dokumentation.

Contact

Simpson Strong-Tie Sverige

Simpson Strong-Tie AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Sverige