Vår historia

History

Historian om hur allt startade

En typisk söndagskväll sommaren 1956 ringde det på Barclay Simpsons dörr. En grannes bror kom förbi för att fråga om Barclay kunde hjälpa honom att utveckla en metod för att sammanfoga balkarna i en takkonstruktion han skulle bygga. Barclay svarade: "Självklart!" Så dagen efter satte han sig ner med familjeföretagets produktionschef och tog fram några grova skisser för vad som skulle bli företagets första balksko.

Denna enkla början handlade om mer än att bara lösa en specifik utmaning. För Barclay handlade det om att sätta kunden först. Vårt råd: "Det är våra kunder som är våra chefer" - är en enkel filosofi som genomsyrar allt vi gör.

För oss på Simpson Strong-Tie handlar det om att njuta av det vi gör, att göra rätt och att stödja våra kunder genom varje steg på vägen – från ordermottagning till att produkten är monterad.

Idag är Simpson Strong-Tie världsledande inom byggbeslag för bärande träkonstruktioner och vi utvecklar varje dag lösningar som inte bara hjälper våra kunder att arbeta mer effektivt, utan också hjälper dem att göra konstruktioner över hela världen starkare och säkrare. Simpson Strong-Tie är känd som en ledare  inom området byggbeslag  och för sitt ständigt växande utbud av infästningar inklusive spikar och skruvar. Under de senaste två decennierna har företaget expanderat ytterligare med produkter för andra applikationer än träkonstruktioner, inklusive mekaniska ankare, ankarmassa och produkter som reparerar, skyddar och förstärker betong, murverk och asfalt.

Men trots vårt företags tillväxt försöker vi alltid hålla ett skarpt fokus på de kärnvärden som Barclay ingjutit, så att vi kan säkerställa att vi kan fortsätta att leva upp till vårt rykte för pålitlighet, innovation, kvalitet och service.

Contact

Simpson Strong-Tie Sverige

Simpson Strong-Tie AB

Bruksvägen 2
59375 Gunnebo
Sverige