Produktutveckling och innovation

Med mer än 1000 produktlösningar har vi marknadens bredaste urval av byggbeslag och vi fortsätter hela tiden med att vidareutveckla våra produkter och hitta nya lösningar till byggbranschen. Du kan vara säker på att vi är bland de första att utveckla nya produkter i takt med att regler och tekniker ändras så att vara lösningar ger en snabbare och säkrare byggprocess.

Innovation finns i vårt DNA

Innovation har alltid varit en hörnsten i vår succé. För att alltid vara bland de förande inom teknologisk utveckling investerar Simpson Strong-Tie® varje år i forskning och utveckling. Det ger oss möjlighet att kontinuerligt erbjuda nya lösningar som uppfyller nya marknadsbehov, förbättrar arbetsprocesser och garanterar ett hållbart bygge. Genom produktutveckling och stringens i våra produkttester arbetar vi på att förbättra säkerheten under byggandet.

Simpson Strong-Tie® har två certifierade testlaboratorier i Europa, ett i England och ett i Tyskland. På dessa testas fortlöpande våra produkter i syfte att kontrollera både styrka och funktion och att de uppfyller europeiska krav.
 

Ingenjörer och konstruktörer på din sida

Ett team av ingenjörer och konstruktörer står till din rådighet för att hjälpa dig med byggtekniska lösningar och ge goda råd. Vi hjälper dig att finna rätt beslag till ditt bygge. Om du har ett speciellt konstruktionsproblem kan vi hjälpa dig med tillverkning av specialbeslag som passar just ditt projekt. Du är välkommen att sända oss upplysningar och ditt projekt eller ringa oss på +46 490 300 00, så hjälper vi dig vidare.