Vår service

Ta del av vår service, för oavsett om det rör sig om teknisk rådgivning, know-how eller kundservice så är du som kund alltid i fokus.

Teknisk support – när du behöver goda råd

  • glasses 052final

Ett team av ingenjörer och konstruktörer står till din rådighet för att hjälpa dig med byggtekniska lösningar och ge goda råd. Vi hjälper dig att finna rätt beslag till ditt bygge. Om du har ett speciellt konstruktionsproblem kan vi hjälpa dig med tillverkning av specialbeslag som passar just ditt projekt. Du kan skriva direkt till vår tekniska avdelning på technic-nordic@strongtie.eu eller ring oss på +46 49030000, så hjälper vi dig vidare.

Innovativt beräkningsprogram

Med vårt beräkningsprogram Connector Selector® är det lätt att välja de beslag som passar till dina applikationer. Om du ska fästa på betong kan vårt ankarberäkningsprogram Anchor Designer® hjälpa dig med dimensioneringen. Läs mer under fliken ”Software”.
 

Tillgänglig kundservice

  • services sav

Vår kundtjänst kan hjälpa dig med beställningar, information om leveranser och priser samt ge goda råd och anvisningar.
Om du ringer oss mellan kl. 07.30 och 16.00 (måndag t.o.m. torsdag) så får du dina varor redan nästa dag.
På fredagar står vi tjänst mellan kl. 07.30 och 14.00.
Ring till oss på +46 490 300 00.

 

Leveranstid som uppfyller dina önskemål

  • services livraison

Simpson Strong-Tie® designar, tillverkar och distribuerar sina produkter i Europa. Nästan alla produkter som finns på vår webbplats ligger på lager och klara för att sändas till dig. Det är en unik fördel som vi kan erbjuda dig eftersom Simpson Strong-Tie® har valt att investera i stor lagerkapacitet. Därför får du alltid dina produkter när du behöver dem och du slipper själv att ha ett stort lager.

Allmänna försäljnings- och leveransvillkor