Specialtillverkning

Om du behöver en specialprodukt ska du inte tveka: kontakta Simpson Strong-Tie®, för vi är starka även på detta område.

Med hjälp av dina ritningar och beräkningar kan vi tillverka alla metallkonstruktioner som inte är standard inom 5–12 arbetsdagar. Kontakta oss så berättar vi mer.
 
Dina fördelar:

  • översikt över omkostnaderna
  • laserskärning, stansning och bockning
  • kontinuerlig eller specialtillverkat stål i tjocklek på upp till 20 mm
  • handsvetsning, TIG/MIG-svetsning robot eller för massproduktion
  • certifiering och kvalificering av svetsare
  • ytbehandlingar till rådighet: elförzinkning, varmförzinkning, kromatering, epoxi, anti-rost etc.

Entreprenörer, arkitekter och hantverkare använder redan våra tjänster för att realisera byggprojekt i skolar, sporthallar, stadion och offentliga och privata byggnader. Du är också välkommen!

Juridisk information relaterad till specialtillverkade produkter

Specialtillverkade produkter har designats av kunden och tillverkats av Simpson Strong-Tie® enligt kundens specifikationer. Simpson Strong-Tie® varken kan eller vill ge några rekommendationer med tanke på hur lämpliga specialprodukter är för tänkt användning. Simpson Strong-Tie® kan endast vara rådgivare.
 
Specialtillverkade produkter är ett resultat av en specifik design. De är avsedda för ett specifikt projekt och icke för standardbehov, och de upprättas som en specialproduktion i våra produktionsenheter. Därför kan specialtillverkade produkter inte märkas enligt kraven i Europakommissionen med CE-märket.
 
För alla ändringar som avviker från en standardprodukt ansvarar den person som har rekommenderat ändringarna eller låtit dem utföra. Denna person ska också ge nödvändiga instruktioner för genomförandet. Simpson Strong-Tie® kan inte ansvara för dessa ändringar eller konsekvenserna av genomförandet av dem.